Psihologie manageriala in imagini

ImageO echipa de specialisti in psihologie organizationala a conceput si realizat o publicatie de specialitate – „Management si Psihologie” – intr-un format inedit: publicatie-video on-line, care poate fi vizionata pe baza de abonament, putand fi achizitionata si in format DVD, prin comanda.

„Management si Psihologie” are o aparitie trimestriala si se adreseaza managerilor, celor care aspira la o cariera in management, specialistilor în stiinte comportamentale si managerilor de resurse umane. Filmele sunt realizate pe baza de interviuri cu manageri, psihologi si consultanti in management, contin analize psihologice din cadrul unor workshopuri tematice si analize ale unor studii de caz. Peliculele depasesc granita de filme-documentare deoarece pot fi utilizate si ca suport pentru programele de training organizational cum ar fi: leadership, managementul resurselor umane, vanzari, comunicare interpersonala si organizationala.

Prima editie a publicatiei se refera la profilul managerului modern. Filmul este construit pe baza dialogului dintre manageri si consultanti si trateaza cateva concepte psihologice de baza necesare managerilor nou numiti in functie: sursele de cerinte în activitatea manageriala, definirea problemei in procesul de analiza a performantei subordonatilor, problema „deschiderii” catre sefi si subalterni si contractul psihologic.

Urmariti trailer pe: www.managementsipsihologie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *