Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT) si Universitatea Ecologica organizeaza, în Bucuresti, Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala cu tema “Atasament si autonomie ”, in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2007.

Image

Eric Berne (1910 ? 1970) este considerat creatorul analizei tranzactionale

Programul conferintei cuprinde sectiunea de workshopuri sustinute de traineri romani si straini si sectiunea de comunicari pentru lucrari stiintifice.

Taxele de participare sunt: 250 lei pentru studenti, masteranzi si membrii ARAT, 300 lei pentru ceilalti participanti, persoane fizice si 600 lei pentru persoanele care participa din partea companiilor. In plus, va puteti inscrie la workshopurile conexe conferintei, sustinute de specialisti din strainatate, la care taxa este de 150 de lei. Data limita pentru inscrieri este 29 noiembrie 2007. Programele conferintei se vor desfasura la sediul Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Sociologie-Psihologie, de pe Bd.-ul Basarabia nr. 256, sectorul 3.

Aceasta conferinta constituie o oportunitate de a descoperi:

  • Filosofia Analizei Tranzactionale
  • Teoriile Analizei Tranzactionale si perspectivele asupra dezvoltarii personalitatii
  • Sistemul de tehnici psihoterapeutice pe care Analiza Tranzactionala le foloseste pentru a-i ajuta pe oameni sa-si înteleaga si sa-si modifice comportamentul, gandurile si sentimentele în sensul dorit

ARAT este afiliata la FRP (Federatia Romana de Psihoterapie) din 2005 si este certificata sa desfasoare training recunoscut de FRP din acelasi an. Este recunoscuta si acreditata de CPR (Colegiul Psihologilor din Romania).  De asemenea, ARAT este afiliata la EATA (European Association for Transactional Analysis).

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 5 credite pentru participarea la conferinta si 10 credite pentru participarea la unul dintre workshopurile conexe conferintei.

Programul complet al conferintei, conditiile de inscriere, prezentarea participantilor si a workshopurilor se gasesc pe site-ul www.arat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *