Training pentru a deveni formator

Schultz Consulting organizeaza un curs de formatori, care se va desfasura in Capitala, pe parcursul a 6 zile – prima parte intre 7-9 decembrie, iar partea a doua intre 14-16 decembrie 2007. Cursul va fi sustinut de Marius Dontu, care are 14 de experienta in training la nivel national si international.

Programul se va desfasura la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. O. Goga nr. 2, tronson 2, mezanin, camera 2, sector 3, Bucuresti. Taxa de participare este de 1.200 de lei. Data limita de inscriere este 4 decembrie 2007, ora 12.00. Fisa de inscriere se descarca de pe adresa www.schultz.ro, site unde gasiti si toate conditiile de participare.

Cursul proiecteaza tehnici provenite din scoala americana de training combinate cu tehnici europene. Este un program interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea sa reflecteze la noi metode si abordari in training. La sfarsitul cursului, absolventii vor deveni Formatori certificati, conform ocupatiei de Formator din COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania). Conform legii, nu se poate exercita meseria de formator fara certificat.

Cursul incepe cu principiile invatarii la adulti. Participantii vor trece printr-un eveniment de invatare pe care il vor analiza, apoi isi vor identifica propriul stil de invatare. In modulul doi, participantii vor analiza influenta diferentei de valori in comunicare, isi vor exersa abilitatile de formulare a intrebarilor, abilitatile de a sustine o prezentare si de a primi si oferi feedback comportamental. In modulul trei, vor parcurge un ciclu de pregatire a unei sesiuni de instruire incepand cu identificarea nevoilor de instruire, stabilirea obiectivelor pornind de la nevoile de instruire precum si stabilirea obiectivelor pornind de la standarde ocupationale. In modulul patru, participantii isi vor optimiza intelegerea modului in care se organizeaza un training, iar in modulul cinci isi vor exersa abilitatile de evaluare a unei sesiuni de training.

Pentru mai multe informatii vizitati siteul www.schultz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *