Curs de consiliere psihologica

Asociatia de Consiliere Psihologica din Bucuresti organizeaza, din 5 decembrie 2007, un curs de consiliere psihologica pentru psihologi si studenti in ultimul an la Facultatea de Psihologie.

Programa de formare cuprinde (pentru prima treapta – numita "consilier sub supervizare") un numar de 250 de ore de cursuri teoretice si aplicative si un numar de minim 75 ore de psihoterapie/consiliere personala cu un membru formator al Asociatiei.

Primul modul de 125 de ore (12 ore/luna) va avea loc saptamanal, in zilele de miercuri, orele 17.00–20.00, in strada Occidentului nr. 44, sector 1 (zona Piata Victoriei).

Costul cursului este de 160 lei pe luna. Pentru inscrieri trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pana in data de 28 noiembrie 2007 prin email la adresa de e-mail: asociatiadeconsiliere@gmail.com. Informatii suplimentare puteti obtine de la Corneliu Irimia, doctor in psihopatologie, la telefon: 0740.194.269 (zilnic intre orele 13.00-16.00).

Asociatia de Consiliere Psihologica din Bucuresti este o asociatie profesionala acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *