Training “Rezistenta la schimbare”, sustinut de Andre Moreau

ImageAndre Moreau (foto) sustine un training de formare, dezvoltare personala si psihoterapie in zilele de 7, 8, 9 decembrie 2007, la Bucuresti. Tematica trainingului este "Rezistenta la schimbare".

Cursul se vrea a fi unul aplicativ, interactiv, care sa nu presupuna o simpla predare a unor notiuni teoretice. Andre Moreau pune accent pe exemple din practica, exercitii si discutii de grup. Scopul lui este de a-i ajuta pe participanti sa constientizeze ce comportamente „oarbe”, inconstiente repeta zilnic si sa descopere noi comportamente care sa raspunda cu adevarat nevoilor reale ale fiecaruia.

Programul formarii se desfasoara, in fiecare zi, de la ora 10.00 la 20.00, cu pauza de pranz. Costul cursului este de 300 lei, iar ultima zi de inscrieri este 4 decembrie.

Participantii vor primi o diploma de participare cu 10 credite, recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pentru detalii si inscrieri, sunati la telefon 0745.074.803 (Udrea Luiza) sau scrieti la adresa de e-mail: udrealuiza@gmail.com.

Dr. André Moreau este psihiatru, licentiat în psihologie, psihanalist. A urmat formari în psihodrama, analiza tranzactionala si terapia Gestalt.

Este licentiat al Institutului de Gestalt din Cleveland ("Gestalt Institut of Cleveland"), practician în Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS) unde este vicepresedinte si se ocupa cu formarea terapeutilor, fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici.

Conduce, din 1982, Comunitatea Terapeutica Y VOIR CLAIR din Belgia. Este psihoterapeut certificat de Societatea Europeana de Psihoterapie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *