Workshop de hipnoza si Balul Hipnoterapeutilor

Centrul Psihologic New Life si Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana organizeaza, intre 4 si 6 ianuarie 2008, la Brasov, workshopul cu tema: "Spontaneitate si autocontrol in conduita terapeutica”.

Pot participa la workshop psihoterapeuti in hipnoza ericksoniana si alte formari in psihoterapie, psihologi si medici, sociologi, psihopedagogi, asistenti sociali si studenti ai facultatilor de psihologie, medicina, psihopedagogie, sociologie, asistenta sociala.

Fiecare participant va acumula 15 ore de formare in hipnopsihoterapia ericksoniana (certificate de Asociatia Nationala de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana). Workshopul a fost avizat ca manifestare de tip formare profesionala continua de Colegiul Psihologilor din Romania, care a aprobat acordarea a 7 credite pentru participanti.

Formatori-supervizori vor fi Krisztina-Gabriella Szabó si Jenő-László Vargha.

Taxa pentru workshop este 4,9 euro/ora (in total: 73,5 euro). Taxa de participare la Balul Hipnopsihoterapeutilor este de 30 lei. Data limita de inscriere este 17 decembrie 2007.

Va puteti inscrie la: Lucia Alb (telefon: 0722.389.953, e-mail: alblucia@gmail.com) si Veronica Mihai (telefon: 0745.165.491, e-mail: newlifebv@yahoo.com sau psihobv10@yahoo.com).

Structura programului si alte detalii puteti afla pe site-ul: http://arhe.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *