“Setarea intentiei”, plan de dezvoltare personala

Proiectul inAction! cuprinde o serie de traininguri-impact dedicate dezvoltarii personale si profesionale. Primul dintre acestea este “Setarea intentiei”.

ImageTrainingul va avea loc in Bucuresti, pe 24 ianuarie 2008, intre orele 15.00 si 20.00. Trainer va fi Ionut Ciurea (foto). Programul contine informatii si instrumente concrete de stabilire a intentiei si obiectivelor in viata personala si profesionala. Ionut Ciurea isi propune sa ii invete pe participanti (manageri, psihologi, formatori, specialisti in resurse umane, studenti etc.) cum pot elabora un plan de dezvoltare personala. Taxa de participare este de 150 lei.

Ionut Ciurea este trainer si analist grafolog. El este International Certified NLP Practitioner de catre Richard Bandler, SUA si are o experienta de 6 ani in Analiza Grafologica si Programare Neuro-Lingvistica. Absolvent al Facultatii de Marketing, ASE, Bucuresti si Master in Relatii Publice si Marketing, el aplica principiile psihologiei, marketingului si comunicarii persuasive in afaceri si dezvoltare personala.

Va puteti inscrie la events.intellibiz-solutions.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *