Formare in psihoterapia de familie si cuplu

Asociatia de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi (APFC Iasi), cu acreditarea Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP) si a Colegiului Psihologilor din Romania (CPR), organizeaza cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu.

ImageTrainerii APFC Iasi sunt certificati la nivel national si european, conform criteriilor EFTA – European Association of Family Therapy.

In lunile ianuarie si februarie 2008, se vor organiza grupuri in Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti.

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore care se desfasoara pe durata a patru ani, fiind structurata si organizata conform criteriilor FRP si Colegiului Psihologilor. Formatorii sunt acreditati de FRP si Colegiul Psihologilor. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa sunt acceptate de Colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie, in conditiile legii.

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor, precum si studentilor aflati in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile mentionate. Dupa absolvirea cursului introductiv, puteti deveni membri ai APFC Iasi si FRP.

Inscrierile se pot face pana la data de 6 ianuarie 2008: pentru Iasi si Galati, la e-mail: adinakarner@yahoo.com (formator Adina Karner Hutuleac) sau la telefon: 0722.614.641; pentru Bucuresti si Constanta, la e-mail: dl_ciubotaru@yahoo.com (formator Diana Ciubotaru) sau la telefon: 0742.094.746.

Pentru inscriere trebuie sa trimiteti un CV, o scrisoare de intentie si confirmarea platii unei taxe de inscriere, in valoare de 10 lei, in contul Asociatiei de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi.

Alte detalii pe www.apfc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *