Monthly Archive:: January 2008

Cum sa rezolvi trei puzzle-uri

Image Noi informatii si tehnici sofisticate de diagnostic ii ajuta pe specialisti sa recunoasca semnele timpurii ale autismului, ale bolii Alzheimer si ale problemelor inimii la femei. Experti de la Harvard sustin ca progresele inregistrate ca urmare a cercetarilor dau mult mai multe sperante pacientilor.

Esti nascut sa fii sanatos?

Image Ordinea in care se nasc copiii in familie influenteaza starea lor de sanatate si comportamentul.

Formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana

Image Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana in colaborare cu Centrul Psihologic New Life din Brasov organizeaza cursuri de formare ca psihoterapeut in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

Tu cum treci peste o despartire?

Image Inceputul unei relatii este ca un basm. Fiecare gest, fiecare strangere de mana ne fac sa simtim 'fluturi in stomac'. Din pacate insa, nu toate iubirile tin o eternitate. Iar cei mai multi adolescenti percep despartirea ca pe o adevarata tragedie.

Pupitru terapeutic

Image
Foto: Jurnalul National
O fosta studenta a Universitatii de Arte Plastice (Sectia Design) din Bucuresti a realizat un concept de pupitru terapeutic care are la baza ideea de dezvoltare independenta a copilului cu dizabilitati.

Femei vs barbati

Image Femeile primesc in continuare salarii mai mici decat barbatii, arata un raport adoptat de Comisia Europeana.

Voluntariat la Sistem Psi din Timisoara

Pentru viitorii psihologi care doresc sa se implice in programe de voluntariat, centrul Sistem Psi din Timisoara le ofera in acest an posibilitatea de a lucra in cadrul sau, la organizarea de formari, workshopuri, seminarii si tabere de psihoterapie.

Coordonator pentru Departamentul de Training si Consultanta

Fundatia Centrul de Resurse Juridice angajeaza Coordonator al Departamentului de Training si Consultanta in Bucuresti.

Exprima-te! Si vei avea succes!

Image In perioda 16-17 februarie va avea trainingul "Exprima-te! Si vei avea succes! care abordeaza elementele cheie ale comunicarii eficiente si se adreseaza tuturor celor care doresc sa comunice mai eficient, atat in viata profesionala cat si in cea personala.

Training de abilitati de negociere

COMPASS Training organizeaza, in 22-23 februarie, la Bucuresti, un program de training care prezinta tehnici ale negociatorului de succes.