Monthly Archive:: October 2008

Formare profesionala continua in Psihologie Clinica

Mai sunt locuri disponibile la cursul de formare profesionala continua in Psihologie Clinica  (96 ore, 20 credite) organizat de SPER. Cursurile au loc  lunar  (sambata si duminica cate 8 ore/zi, orele 9-17, in sediul din str. Eforie nr. 8, etaj 8, ap. 49, interfon 49C, sector 5, Bucuresti).

Imbunatatirea Relatiei de Cuplu

Formator psihoterapeut Ramona Covrig, M.A. impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania organizeaza cursul de pregatire profesionala continua de psihoterapie de cuplu cu tema „Imbunatatirea Relatiei de Cuplu si Consilierea pre-maritala” creditat cu 5 credite de formare profesionala continua.

Scenariul de viata – o poveste despre relatii

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT) si Catedra de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, va invita la cea de-a II-a editie a Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala, cu tema “Scenariul de viata - o poveste despre relatii”, organizata in Timisoara, in perioada 28 - 30 noiembrie, precum si la workshopurile conexe acestei

Curs de formare in programare neurolingvistica – NLP Practitioner

Cursul de formare in programare neurolingvistica - NLP Practitioner ofera tehnici de nivel profund, de accesare si colaborare cu inconstientul, in scopul dezvoltarii si eficientizarii personale. Cu aplicabilitate larga (leadership, business, management, medierea conflictelor, marketing, drept, psihoterapie, relatii interpersonale, media & advertising, sanatate, educatie etc.), confera participantilor noi posibilitati spre succesul profesional.

Coaching-ul disfunctiilor sexuale

Relatia de cuplu este diada in cadrul careia persoanele traiesc la cea mai mare intensitate atat implinirea personala si fericirea, cat si cele mai acute sentimente de frustrare. Rolul sexualitatii in cuplu este hotarator pentru satisfactia si multumirea partenerilor, insa pentru majoritatea oamenilor sexualitatea este un subiect greu abordabil.

Mediul familial si influenta sa asupra personalitatii copilului

Clinica TerapiaM organizeaza workshopul „Mediul familial si influenta sa asupra personalitatii copilului” este sustinut de psiholog Gabriela Enache, in data de 1 noiembrie, ora 10:00.

Primul centru pentru copii supradotati

IRSCA Gifted Education lanseaza campania nationala de strangere de fonduri pentru infiintarea primului centru pentru copii supradotati. In momentul de fata IRSCA Gifted Education are nevoie de jurnalisti, de specialisti in comunicare si PR pentru o colaborare pe termen lung.

Grup de terapie prin psihodrama moreniana

Grupul este deschis tuturor celor interesati de autoexplorare si autocunoastere cu ajutorul tehnicilor psihodramatice, intr-un studio special amenajat in acest scop, in Bucuresti (str. Brezoianu nr. 60). Aveti ocazia astfel sa faceti cunostinta cu psihodrama clasica moreniana, sa experimentati lucrul in grup si sa gasiti un cadru care sa va permita contactul cu lumea interioara

Ascultarea – o abilitate de comunicare esentiala

Cursul Communication Skills dezbate pe larg nivelurile de ascultare si importanta ascultarii in comunicarea de business, precum si alte aspecte ale comunicarii interpersonale, cum ar fi: identificarea si abordarea profilurilor comunicationale; principalele bariere de comunicare si tehnicile de evitare a acestora; rolul comunicarii non-verbale in interactiunile directe; tipurile comportamentale si asertivitatea ca modalitate de comunicare

Inteligenta emotionala

Workshopul de Analiza Tranzactionala, „Inteligenta emotionala”, se va desfasura in perioada 24–26 octombrie. Workshopul va fi condus de catre Anne de Graaf (TSTA).