Monthly Archive:: December 2008

Femeile de cariera sperie barbatii

Daca initial lipsa banilor era motiv de cearta intre parteneri, in prezent, faptul ca partenera castiga mai mult este prilej de disputa.

Sfarsitul vacantei provoaca stari de anxietate

Intoarcerea la locul de munca chiar si dupa o scurta perioada de relaxare totala creeaza stari de anxietate, spun psihologii. „Individul se relaxeaza din toate punctele de vedere. De cele mai multe ori, cei care au un loc de munca sedentar aleg vacante mai dinamice, unde isi pun in functiune intreaga masa musculara. Revenirea la

Femeile isi aleg partenerii care seamana cu tatii

Femeile au tendinta de a-si alege sotii care seamana cu tatii, se precizeaza intr-un studiu publicat de BBC.

Psihologii vorbesc despre Romania depresiva

Specialistii semnaleaza cresterea alarmanta a numarului de persoane care sufera de diferite forme de depresie. Practic, sustin psihologii, aproape fiecare roman a ajuns sa fie afectat de aceasta boala, pe fondul stresului si a inadaptabilitatii la conditiile actuale de viata. „Omul contemporan si, mai ales, romanul, este mai degraba depresiv.

Miturile medicale ale gandirii pozitive

Optimismul vindeca mai repede bolile, cred americanii. Studiile arata insa ca pofta de viata are limitele ei.

Peste 75 la suta dintre sinucigasi sunt barbati

Desi femeile sunt mai „slabe de inger”, statisticile arata ca 77% dintre cei care cedeaza psihic si ajung sa-si puna capat zilelor sunt barbati. Psihologii spun ca una dintre explicatii ar fi deficitul de serotonina care se manifesta la barbati, o substanta care asigura echilibrul la nivelul creierului. „Ultimele studii au demonstrat ca, aproape in

Terapie prin dans

Aceasta forma de tratament ajuta la eliminarea starilor de incordare nervoasa, la arderea caloriilor si la intarirea oaselor.

Workshop de autocunoastere si formare a atitudinii pentru adolescenti in Cluj-Napoca

Cursul se desfasoara in fiecare zi de vineri si sambata, pe parcursul a 2 saptamani, insumand 12 ore, incepand cu data de 9 ianuarie 2009.

Seminar NLP Discovery, la Timisoara

Cursul „NLP Discovery” se desfasoara in 17-18 decembrie, intre orele 16:00-20:00, la Timisoara. Intentia acestui curs este da a face cunoscuta Programarea Neuro-Lingvistica si de a ajuta persoanele care doresc sa faca o formare sau dezvoltare personala, dar nu au cunostintele necesare alegerii acesteia.

Workshop pentru parinti in Cluj-Napoca

Cursul se desfasoara in fiecare zi de sambata, pe parcursul a 8 saptamani, insumand 24 ore, incepand cu data de 10 iannuarie 2009.