Cum sa vorbesti eficient copiilor

"Cum sa vorbesti eficient copiilor" este un workshop destinat tuturor persoanelor care interactioneaza cu copiii si vor sa cunoasca noi modalitati prin care sa faca acest lucru cat mai eficient, fie ca sunt parinti, bunici, psihologi, medici, asistenti sociali, educatori, invatatori sau profesori. Trainer va fi psihologul Mihaela Zaharia.

ImageEste un program creat de Adele Faber si Elaine Mazlish, dupa ce primele lor carti "Liberated Parents/Liberated Children" si "How To Talk So Kids Will Listen And Listen So Kids Will Talk" au avut un imens succes, mai ales in Statele Unite, unde au aparut initial. Programul cuprinde 6 sesiuni a cate doua ore (18:30 – 20:30) in care participantii pot afla noi modalitati de a comunica cu copiii.

Sesiunile se vor desfasura la sediul Mind Master, din strada Varful cu Dor nr. 23, Bucuresti. Taxa de inscriere este 360 lei (TVA inclus).

Prima sesiune se desfasoara in data de 22 ianuarie 2008 si are ca tematica Acceptarea sentimentelor copiilor. Urmatoarele sesiuni se vor desfasura astfel:

Sesiunea 2

29 ianuarie
Implicarea cooperarii

Sesiunea 3
5 februarie
Alternative la pedeapsa

Sesiunea 4
12 februarie
Incurajarea autonomiei

Sesiunea 5
19 februarie
Lauda

Sesiunea 6
26 februarie
Eliberarea copiilor de sub roluri

Detalii despre continutul sesiunilor si inscriere, www.mindmaster.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *