Grup de formare in hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana

Centrul de Formare Profesionala si Evolutie Personala, Sistem PSI din Timisoara, organizeaza in colaborare cu Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, un grup de formare in hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana.

Programul de formare este conform normelor Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP) si ale Colegiului Psihologilor din Romania. Prima intalnire va fi in zilele de 23-24 februarie. Cursurile se desfasoara pe o durata de patru ani.

Formatori sunt Jeno-Laszlo Vargha (psihoterapeut, formator, supervizor acreditat de FRP) si Krisztina Szabo (psihoterapeut, formator, supervizor acreditat de FRP).

Cursul este destinat absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala si medicina. La sfarsitul formarii de baza (dupa 2 ani), cursantii vor primi din partea FRP un certificat care confera posesorului dreptul de practica a psihoterapiei sub supervizare. Dupa terminarea stagiului clinic supervizat, cursantii vor primi din partea FRP un certificat de competenta in psihoterapie.

Pentru inscrieri si programul detaliat, www.psihoterapia.eu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *