Workshop de respiratie holotropica si shaking

Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) organizeaza  un workshop de respiratie holotropica si shaking in perioada 1-3 februarie. Cursul este sustinut de Elena Francisc (psiholog, psihoterapeut) si Gilles Rebeyrotes (terapeut francez).

Respiratia Holotropica (RH) este o metoda de explorare personala, de transformare si vindecare. Desi folosita inca din antichitate, a fost studiata, practicata si elaborata in ultimii 35 de ani de Dr. Stanislav Grof, pornind de la cercetari recente asupra constiintei, de la "psihologiile profunzimilor" si ale diverselor practici spirituale.

Termenul "holotropic" (a carui etimologie e greceasca – holos: intreg, si trepein: a merge catre) ar putea fi interpretat ca "a avansa, a merge catre plenitudine". Respiratia Holotropica permite accesul la toate nivelurile psihicului uman, incluzind probleme legate de biografia noastra post-natala, secvente de moarte si renastere psihologica si un spectru intreg de experiente transpersonale.

Shakingul este un exercitiu fizic si spiritual prin care se activeaza chakrele si canalele energetice. Se elimina astfel blocajele din corp.

Formularul de inscriere il puteti obtine prin e-mail, scriind la: attranspersonal@yahoo.com. Daca nu ati mai participat la un RH organizat de ATT, contactati-o pe Elena Francisc, psihoterapeut, la e-mail: efrancisc@efpublishing.ro pentru o scurta discutie prealabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *