Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta

IRSCA Gifted Education anunta inceperea inscrierilor pentru "Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta", din perioada 2-10 februarie 2008, care va avea loc la Brasov. Cursurile se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara. Inscrierile se pot face pana la data de 20 ianuarie.

„Scoala de Iarna” de la Brasov are un dublu scop:

  1. sa faca accesibila participarea la formarea profesionala in domeniul educatiei de excelenta, o educatie de calitate inalta, a cat mai multor cadre didactice din tara avand in vedere prevederile Legii 17/2007;
  2. sa responsabilizeze cadrele didactice in privinta descoperirii si dezvoltarii potentialului, a abilitatilor si aptitudinilor copiilor si tinerilor talentati si capabili de performanta inalta.

Scoala se finalizeaza pentru participanti cu diploma de participare si certificat de competente acordate de IRSCA Gifted Education si recunoscute de Consortiul EDUGATE.

Taxa de inscriere este de 350 lei. Toti cursantii din tara platitori de cazare sunt scutiti de taxa. De asemenea, sunt scutiti de taxa tinerii studenti, masteranzi, doctoranzi care doresc sa participe la "Scoala de Iarna", in limita locurilor disponibile.

Inscrieri, program, traineri, pe site-ul www.supradotati.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *