Curs autorizat de Formator

Cursul organizat de Schultz Consulting se va desfasura la Bucuresti, in perioada 15–17 si 22-24 februarie. Trainer este Marius Dontu.

  • Cursul incepe cu principiile invatarii la adulti. Participantii vor trece printr-un eveniment de invatare pe care il vor analiza, apoi isi vor identifica propriul stil de invatare.
  • In modulul doi, se va analiza influenta diferentei de valori in comunicare, se vor exersa abilitatile de a pune intrebari in procesare, abilitatile de a sustine o prezentare si abilitatile de a primi si oferi feedback comportamental.
  • In modulul trei, participantii vor parcurge un ciclu de pregatire a unei sesiuni de instruire, incepand cu identificarea nevoilor de instruire, stabilirea obiectivelor pornind de la nevoile de instruire, precum si stabilirea obiectivelor pornind de la standarde ocupationale.
  • In modulul patru, participantii vor invata cum se organizeaza un training, iar in modulul cinci isi vor exersa abilitatile de evaluare a unei sesiuni de training.

Absolventii vor deveni Formatori certificati, conform ocupatiei de „Formator” din Clasamentul Ocupatiilor din Romania.

Cursul se va tine in Bucuresti, la Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga nr. 2, tronson 2, mezanin, camera 3. Taxa de participare este 1.500 lei (1.400 lei taxa curs si 100 lei taxa examen absolvire).

Persoanele interesate pot trimite fisa de inscriere, pana la data de 12 februarie, ora 12:00, la adresa de e-mail: anca.goman@schultz.ro. Fisa de inscriere se gaseste pe www.schultz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *