De la intentie la medierea conflictului si de la analiza la rezolvare

In zilele de 16-17 si 23-24 februarie, se desfasoara trainingul „Management si NLP”. Cursurile dureaza 8 ore, intre 8:30 si 19:30. Taxa de participare este de 295 euro (plus TVA). Trainer este Carmen Iliescu.  

Programul „Management si NLP” este un training de dezvoltare profesionala pentru imbunatatirea cunostintelor si abilitatilor de lucru ca manager, cu un plus de valoare adus prin elemente de NLP (programare neuro-lingvistica). Pentru cei care au deja o formare in NLP, este o buna ocazie de a aplica specific pentru procesele de management. Continutul este modelat pe managementul modern competitiv, managementul calitatii si modelul Business Management System promovat de International Trade Centre UNCTAD/WTO, Geneva.
          
Tematica prezentata este distribuita in mai multe module dintre care primul este unul introductiv si celelalte patru sunt grupate astfel: Intentie, Comportamente de conducere, Analiza managementului si Revizia rezultatelor.

Instrumentele de training pentru dezvoltarea de abilitati includ, pe langa metodele traditionale, si exercitii care folosesc programarea neuro-lingvistica cu aplicatii pentru business coaching, precum si elemente de gandire paralela si laterala din sistemul de gandire Edward de Bono.

Detalii si inscrieri, la www.mindmaster.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *