Exprima-te! Si vei avea succes!

In perioda 16-17 februarie va avea trainingul „Exprima-te! Si vei avea succes”, care abordeaza elementele cheie ale comunicarii eficiente si se adreseaza tuturor celor care doresc sa comunice mai eficient, atat in viata profesionala cat si in cea personala. Trainer este Raluca Bobosca, iar taxa de participare este de 150 lei.

Exprimarea este procesul prin care ne facem cunoscute in exterior gandurile, emotiile, dorintele, prin care le creem celorlalti o poarta de acces la lumea noastra interioara. S-a constatat ca 90% dintre esecuri se datoreaza incapacitatii de a ne exprima si de a comunica, astfel putem intelege motivul pentru care se considera ca comunicarea eficienta este radacina oricarui succes.

Pe parcursul acestui training, prin intermediul elementelor teoretice prezentate si a exercitiilor specifice, se urmareste dobandirea de catre participanti a elementelor esentiale pentru o comunicare eficienta. Vor fi abordate teme precum: limbajul verbal, paraverbal si nonverbal, limbajul senzorial si limbajul clarificator.

Inscrieri, la e-mail: andreearadulescu@sandao.org sau telefon: 021.327.40.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *