Coordonator pentru Departamentul de Training si Consultanta

Fundatia Centrul de Resurse Juridice angajeaza Coordonator al Departamentului de Training si Consultanta in Bucuresti.

Fundatia Centrul de Resurse Juridice (CRJ), organizatie neguvernamentala cu sediul in Bucuresti, scoate la concurs postul de Coordonator al Departamentului de Training si Consultanta. Persoana selectata va lucra la sediul CRJ din Municipiul Bucuresti.

Principalele atributii ale postului privesc:

  • generarea si actualizarea periodica, cu ajutorul expertilor fundatiei, a ofertei de training si consultanta a CRJ;
  • publicitatea ofertei de training si consultanta a CRJ, identificarea de clienti si traineri, incheierea de contracte cu clientii, mentinerea relatiei cu actualii parteneri si clienti ai fundatiei (interni si externi);
  • organizarea de sesiuni de instruire/training pentru clientii fundatiei;
  • managementul proiectelor de consultanta (interfata in relatia dintre clienti si experti).

Candidatul trebuie sa aiba studii universitare precum si experienta in domeniul organizarii de trainiguri.

Candidatii trebuie sa aiba experienta in interactiunea cu persoanele de conducere din sectorul public/administratie publica si sectorul privat si de a comunica cu usurinta. Este necesara cunoasterea excelenta a limbii engleze. Experienta anterioara in domeniul managementului proiectelor de consultanta constitutie un avantaj.

Centrul de Resurse Juridice are in vedere o persoana usor adaptabila, organizata, care sa poata indeplini sarcini diverse atat individual cat si in cadrul echipei, intr-un mediu complex si solicitant si care sa poata face fata cu succes provocarilor pe care le implica lucrul cu diversele domenii de expertiza ale fundatiei. Cunoasterea sectorului public cat si a sectorului privat, reprezinta un avantaj.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa rnicolae@crj. ro, in atentia domnului Radu Nicolae, pana luni, 11 februarie, ora 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *