Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene

Volumul intai din “Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene”, de Richard Bandler si John Grinder, a fost publicat in 2007 de editura Curtea Veche.

Tehnicile hipnotice prezentate de Richard Bandler si John Grinder in aceasta carte reprezinta „modelul Milton“ de inducere a transei hipnotice. In structura cartii sunt intercalate fragmente din articolele publicate de-a lungul vremii de dr. Milton H. Erickson, care sunt analizate apoi de autori prin intermediul unor proceduri specifice NLP (Programare neuro-lingvistica). Interesante sunt experientele hipnotice al caror subiect a fost celebrul scriitor Aldous Huxley, un colaborator apropiat al dr. Erickson. Acest prim volum se adreseaza in special practicantilor bine antrenati in utilizarea NLP.

„Cartea scrisa de Richard Bandler si John Grinder este o minunata simplificare a complexitatii limbajului pe care il folosesc in inducerea transei hipnotice pacientilor mei. Citind aceasta carte am descoperit tehnici pe care le foloseam, insa nu eram constient de existenta lor.“
marturiseste Milton H. Erickson.

Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene – vol. 1
De: Richard Bandler si John Grinder

Editura Curtea Veche
Colectia: Biblioterapia
Pret: 30 lei

Puteti cumpara cartea, la pret redus (25,5 lei), de pe site-ul www.curteaveche.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *