Metode si instrumente in educatia nonformala

Echipa de formatori Tineret in Actiune organizeaza trainingul „Metode si instrumente in educatia nonformala in contextul Programului Tineret in Actiune”, care se va desfasura in Bucuresti perioada 15-17 februarie.
 
Grupul tinta caruia se adreseaza trainingul sunt lucratorii tineri, angajati sau voluntari in cadrul organizatiilor nonguvernamentale/sau grupuri informale de tineri din Bucuresti ce isi propun sa foloseasca competentele dobandite la curs in cadrul proiectelor Tineret in Actiune pe care le implementeaza la nivel national sau international. Nu se percepe taxa de participare la training.
 
In urma trainingului participantii:

  • Vor dobandi cunostinte despre Programul Tineret in Actiune (TIA) si prioritatile acestuia, despre beneficiile educatie nonformale, despre stadiile dezvoltarii grupurilor in cadrul unui proiect TIA, despre metodele si instrumentele educatiei nonformale, despre metode de evaluarea competentelor dobandite in cadrul unui proiect TIA;
  • Vor dezvolta abilitati practice privind selectarea, adaptarea, construirea si facilitarea de jocuri si exercitii din sfera educatiei nonformale, aplicarea de metode de evaluare specifice educatiei nonformale in contextul proiectelor Tineret in Actiune.

Trainingul va avea loc in Bucuresti la sediul ANPCDEFP (pentru localizare vezi www.anpcdefp.ro ) in sala de conferinta din curte, in fiecare zi de la orele 9.00 la ora 18.00. Trainingul este structurat pe 12 sesiuni de lucru, prezenta la toate sesiunile fiind obligatorie.
 
Puteti cere formularul de inscriere la adresa de e-mail: mariscout@yahoo.com, pana in data de 10 februarie, ora 14:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *