Serile AS

Image Serile AS este o serie de cursuri scurte pentru grupe restranse de participanti care beneficiaza de prezentari ale unor concepte noi, utile si de impact. Stilul de lucru va fi o imbinare a tehnicilor de training si coaching de grup.

Taxa de participare pentru fiecare eveniment este de 60 lei. Fiecare training dureaza aproximativ 3 ore, intre orele 18:00 si 20:45.

Cursurile se vor desfasura astfel:

    27 februarie – Cristina Manole

  • Anger Management – dedicat exclusiv femeilor de 1 martie – transforma-ti sentimentele negative in Motivatie pura!

    12 martie – Andy Szekely

  • Legile persuasiunii in automotivare si branding personal – "Lupta cea mai inversunata este cu tine insuti! Esti in ambele tabere!" (Arthur C. Clarke)

    26 martie – Dan Luca

  • The Secret si Legea Atractiei in Actiune – Afla setul de stari, instrumente si tehnici necesare transformarii radicale a vietii tale in 30 de zile.

    9 aprilie – Andy Szekely

  • Follow your dreams wherever they may land… ultimul seminar inaintea calatoriei lui Andy in jurul lumii…

    23 aprilie – Mariana Agapie

  • 4 legi fundamentale pentru o viata echilibrata – echilibrul este punctul de plecare al excelentei!

    14 mai – Mara Manea

  • Dealing with difficult people – in fiecare zi interactionam cu zeci de oameni, de cate ori ai plecat cu un gust amar  dupa o discutie tensionata?

    28 mai – Cristian Carstoiu

  • Money Making Management – Convingeri limitative care impiedica abundenta in viata ta.

Pentru sesiunea primavara-vara organizatorii ofera un pachet de training: 4 Seri AS – la alegere – pentru un pret de 200 lei. Prin aceasta optiune se rezerva si locul in avans pentru viitoarele optiuni la Serile AS. Participantii la minim 4 Seri AS din cele 8 din acest sezon vor beneficia de diplome de participare semnate de trainerii acelor seri.

Inscrierile pentru aceasta sesiune (oricare eveniment si pentru pachete) se fac la Office Manager: Valentin Stoia, telefon 0730.55.77.55, intre orele 12:00-16:00. Alte detalii, pe http://andyszekely.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *