“Protectia, Permisiunea si Potenta”

In perioada 15-17 februarie, Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza workshopul „Protectia, Permisiunea si Potenta (PPP)”, la Bucuresti.

Protectia, Permisiunea si Potenta sunt trei concepte de baza in analiza tranzactionala.  De fapt, cei trei “P” conduc catre atitudini esentiale pe care un analist tranzactional autentic le foloseste intotdeauna in munca sa. Protectia, permisiunea si potenta contureaza nuantat un mod de a fi, care se concretizeaza si in latura profesionala a celui care practica analiza tranzactionala. Participand la acest workshop veti afla cum se poate aplica teoria referitoare la PPP intr-un mod adecvat. Trainer este Marijke Arendsen Hein, TSTA, din Olanda.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la seminar. Workshopul este recunoscute de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Cursurile se vor desfasura la sediul sediul Facultatii de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru Haret, Bd. Basarabia nr. 256, sala 401 (cladirea noua, etajul 4). In zilele de 15-16 februarie se va lucra intre orele 9:00 – 18:00, iar pe 17 februarie intre orele 9:00-13:00.

Contact pentru inscriere si alte informatii: Ane-Mary Ormenisan, e-mail: ta_institute@yahoo.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *