Sexualitate si aspecte legate de gen

In perioada 22-24 februarie, Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza workshopul „Sexualitate si aspecte legate de gen”, la Timisoara. In zilele de 22-23 se va lucra intre orele 9:00-18:00, iar pe 24 februarie, intre orele 9:00-13:00. Trainer este Marijke Wusten, PTSTA, din Olanda.

Se va discuta despre energia sexuala si aspecte legate de gen si despre situatiile in care aceste concepte se aplica in viata. Energia sexuala este o parte din ceea ce suntem, desi s-ar putea sa nu fim intotdeauna constienti de acest fapt. Genul indica ceea ce consideram ca ar trebui sa fie barbatii si femeile sau modul in care ne asteptam ca ei sa se comporte.

Fiecare cultura si-a creat ori isi construieste propriile tabu-uri sau obiceiuri de tipul “asa da”, “asa nu”. Pe parcursul workshop-ului se vor analiza cat de restrictive, daunatoare sau nenaturale pot fi asemenea cutume pentru noi si se vor descoperi modalitati de a depasi acest tip de bariere in scopul dezvoltarii maxime a propriului nostru potential.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la seminar. Workshopul este recunoscute de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Contact pentru inscriere si alte informatii: Amalia Gabor, e-mail: ta.trainings@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *