Curs de pregatire in psihoterapie cognitiv-comportamentala

Sistem Psi organizeaza doua cursuri de pregatire profesionala continua in psihoterapie cognitiv-comportamentala ce se vor desfasura in mai (9-11 mai si 16-18 mai) la Timisoara si vor fi coordonate de prof.univ. dr. Daniel David. Colegiul Psihologilor acorda 15 credite pentru fiecare dintre cele doua cursuri.

Sunt invitati sa participe psihologi, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie) si studenti.

Tematica primului curs:

  • Psihodiagnostic si evaluare clinica

Tematica din cel de al doilea curs:

  • Tehnici de interventii cognitiv-comportamentale; aplicatii clinice, educationale si in resurse umane

Daniel David este profesor universitar la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, facultatea de psihologie si stiinte ale educatiei, psihoterapeut formator si supervizor in psihoterapie cognitiv-comportamentala si rational emotiva, presedinte al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, presedinte al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health si presedinte al Colegiului Psihologilor din Romania- filiala Cluj.

Sistem Psi organizeaza tabara de psihoterapie cognitiv- comportamentala in perioada 25-30 august 2008, la Baile Felix, judetul Bihor. Formator va fi Daniel David.

            
Inscrieri, la www.sistempsi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *