Modul introductiv despre testul proiectiv Rorschach

La Bucuresti si Brasov, Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie organizeaza, incepand cu luna martie, in un grup de lucru in testul proiectiv Rorschach – modulul introductiv (nivelul I).

Grupul se adreseaza studentilor sau absolventilor unei facultati de profil (psihologi clinicieni, consilierilor scolari, etc).

Metoda de lucru se bazeaza pe sistemul comprehensiv Exner. Durata cursului este de 80 de ore. Numarul de locuri pentru fiecare grup este de 10.

Etapele cursului:

  1. administrarea testului (regului de scorare)
  2. scorarea rezultatelor
  3. strategii de interpretare
  4. organizarea informatiei pe clustere
  5. corelatii primare in interpretare

La Bucuresti, vor avea loc intalniri bilunare, cu durata de 4 ore. Taxa este de 100 lei/intalnire. Coordonatorul grupului este psiholog Cristina Calarasanu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Rorschach Exner.

La Brasov, va avea loc o intalnire lunara (weekend), cu durata de 7 ore. Taxa este de 200 euro (fara TVA)/participant (achitata in 2 rate). Coordonatorul  grupului este psiholog Claudiu Ganciu, presedintele Asociatiei Romane de Rorschach Exner.

Grupurile de lucru sunt supervizate de Prof. Dr. Barry Ritzler, membru  SPA (American Society for Personnality Assessment) si Prof. Dr. Adriana Lis, presedinte ERA (Asociatia Europeana de Rorschach).

Inscrierea se realizeaza in baza unui interviu de selectie. Taxa de inscriere este de 80 lei.

Pentru programari interviu: 021/317.40.43 / 0729.752.145 sau la e-mail: centrupsihologie@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *