Seminar de hipnoza cu Peter J. Hawkins

La Timisoara, se desfasoara, intre 7-9 martie, un seminar de hipnoza sustinut de Peter J. Hawkins.

Tematica seminarului:

  • Hipnoterapia copilului
  • Hipnoterapia durerii

Pot participa psihoterapeuti, psihoterapeuti in formare, psihologi, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti.

Taxa de participare este de 470 lei. Se acorda reducere celor care au participat la mai mult de doua cursuri organizate de centrul Sistem Psi, 450 lei. De asemenea, cei care sunt in grupele de formare in hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana (formare, dezvoltare personala, supervizare) la centrul Sistem Psi, platesc doar 400 lei.
 
Peter Hawkins este director fondator si presedintele Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa. Peter Hawkins este formator in psihoterapie si hipnoza clinica si conduce grupe de formare in Italia, Spania si Portugalia. Este director adjunct al Institutelor Erickson din Madrid si Porto, si membru al consilului editorial al Revistei Europene de Hipnoza Clinica. Peter Hawkins a fost consilier al Societatii Britanice de Psihologie si a condus mai multe proiecte europene in domeniul psihologiei clinice in Romania, Uzbekistan si tarile vest- europene. In Anglia este formator in hipnoza clinica si face parte din consiliul director al Societatii Britanice de Hipnoza Clinica si Academica.

Informatii si inscrieri, www.psihoterapia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *