Comunicarea in analiza tranzactionala

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala organizeaza workshopul intitulat ”Comunicarea”, in perioada 7–9 martie. Seminarul va fi coordonat de Anne de Graaf (TSTA-O), din Olanda.

Workshopul este recunoscut de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Cursul se adreseaza tuturor celor care studiaza Analiza Tranzactionala. Pentru a intelege ce se intampla in comunicare, analiza tranzactionala ne ofera insighturi foarte profunde si instrumente puternice care ne pot ajuta sa intervenim intr-un mod adecvat in scopul crearii efectelor pe care le urmarim.       

Termenul-limita de inscriere este 6 martie, orele 18:00, pe adresa de e-mail: ta_institute@yahoo.co.uk.  CPR (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la workshop.

Workshopul va avea loc la sediul Facultatii de Sociologie-Psihologie, din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bd. Basarabia nr. 256, sector 3, Bucuresti, sala 401 (cladirea noua, etajul 4).

Programul cursului:

  • vineri si sambata, intre orele 9:00-18:00
  • duminica, intre orele 9:00–13:00

Taxa este de 310 lei (membrii ARAT beneficiaza de reduceri pentru toate tipurile de contracte).

Detalii, http://arat.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *