Cum sa va folositi creierul pentru a face schimbari semnificative

Image

Foto: Richard Bandler

Dr. Richard Bandler (foto), co-creatorul NLP si creatorul al Design Human Engineering (DHE) si Neuro Hypnotic Repatterning (NHR), va prezenta intre 9-12 mai la Amsterdam (Olanda), la  Krasnapolsky Hotel, cele mai noi descoperiri ale sale in domeniul dezvoltarii personale. Competent Consulting este partenerul roman al acestui seminar, iar Daniel Bichis este asistentul lui Richard Bandler la acest eveniment.

Richard Bandler si John LaValle vor prezenta seminarul: “Using Even More of Your Brain for a Change” pentru europenii dornici sa invete NLP de la creatorul sau si sa afle cele mai noi tehnici dezvoltate de acesta.

Richard Bandler si John LaValle sunt cunoscuti publicului roman si datorita aparitiei, in 2007, la editura Amaltea a traducerii cartii lor „Persuasion Engineering”, sub titlul „NLP: invata sa Convingi in Afaceri, Vanzari, Relatii si Societate”.

Din tematica:

 • Descoperiti diferenta ce face diferenta intre dvs. si ceilalti
 • Dezvoltati-va propriile tehnici pe masura ce progresati
 • Preluati controlul creierului dvs. pentru a avea o viata mai buna
 • Depasiti limitarile din viata si cariera dvs.
 • Creati noi circuite neurologice care sa va permita sa faceti orice doriti in stilul care vi se potriveste cel mai bine
 • Descoperiti arta si stiinta comunicarii avansate
 • Schimbati-va convingerile, astfel incat sa va aduca fericire si succes
 • Distrati-va mai mult decat v-ati putea inchipui ca este posibil la un seminar
 • Asigurati-va succesul afacerii si carierei dvs.
 • Identificati modalitati de a va insusi rapid si eficient noi abilitati
 • Asigurati-va ca aveti mereu starea interioara care atrage succesul

Locurile au fost distribuite exclusiv Institutelor membre ale Society of NLP ce si-au aratat interesul sa coopereze la organizarea acestui seminar. Doar in cazul in care ar ramane locuri libere ele vor fi oferite marelui public. De aceea, absolventii cursurilor de Practitioner NLP, Business Practitioner NLP si Master-Practitioner NLP organizate de Competent Consulting au prioritate pentru ocuparea locurilor ce au fost repartizate Romaniei.

Pretul pentru cele patru zile de seminar este de 1.500 euro/persoana. Organizatorii au obtinut de la autoritatile olandeze scutirea de TVA a acestui eveniment, deoarece este vorba despre un seminar de educatie continua a adultilor. Numarul de locuri este limitat si inscrierile se vor trata in ordinea primirii. Plata se face in contul Competent Consulting, pana pe data de 16 aprilie, pe baza facturii pro-forma.

Va puteti inscrie la seminarul „Using Even More of Your Brain for a Change” cu Dr. Richard Bandler, pe site-ul www.competent.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *