Monique Fradot vine in Romania!

ImageEditura Elena Francisc Publishing, in colaborare cu Institutul Francez, organizeaza in 20 martie evenimentul „Monique Fradot in Romania!” Monique Fradot (foto) este psiholog, clinician analist tranzactional, psihoterapeut sexolog si pedagog.

La ora 11:00, Monique Fradot va participa la lansarea cartii „De ce el? De ce ea? Forta vindecatoare a cuplului”, la magazinul Diverta din Plaza Mall. Cu aceasta ocazie, autoarea va acorda autografe.

ImageUn cuplu inseamna intalnirea intre doua fiinte care se aleg una pe alta. Sunt alegerile noastre intru totul constiente? Nu exista oare, in ceea ce ne fascineaza la celalalt, speranta inconstienta ca el ne va completa cumva, ne va vindeca ranile si ne va repara trecutul? Dezvaluind povestile de iubire ale citorva cupluri, unele obisnuite iar altele cu totul iesite din comun, Monique Fradot si Daniele Chines s-au aplecat in cartea „De ce el? De ce ea? Forta vindecatoare a cuplului” asupra originilor adanci ale iubirii. Iubirea este fundamentul insasi al fiintei, care-si gaseste expresia cea mai obisnuita in atractia irezistibila fata de „celalalt”. In mod inconstient, ne alegem oglinzi, jumatati complementare. Detalii despre carte, gasiti pe site-ul www.efpublishing.ro .

In aceeasi zi, de la ora 17:00, se va desfasura conferinta de presa a lansarii cartii „De ce el? De ce ea? Forta vindecatoare a cuplului”, in prezenta autoarei. La eveniment vor fi prezente Elena Francisc (editor, psiholog si psihoterapeut) si prof. univ. dr. Mihaela Minulescu (psiholog, presedinte al Asociatiei de Psihologie Analitica). Conferinta de presa se desfasoara la Institutul Francez din Bucuresti, in sala Elvira Popescu. De asemenea, in 20 martie, Monique Fradot va sustine o conferinta cu tema „Forta vindecatoare a cuplului”.

In perioada 21-23 martie, Monique Fradot va coordona un workshop organizat de Asociatia de Terapii Transpersonale. Detalii despre acest seminar, cititi la sectiunea "Stiri" a site-ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *