Simpozion “Creativitate – Formare – Performanta”, la Iasi

Universitatea „Petre Andrei" din Iasi, Facultatea de Psihologie, Asistenta Sociala, Sociologie, Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi si Scoala „Al.Vlahuta” din Iasi, in colaborare cu Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala, Asociatia Nationala a Psihologilor de Familie din Romania si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica organizeaza in data de 12 aprilie, Simpozionul National, cu participare internationala: „Kreatikon : Creativitate – Formare – Performanta”, editia a V-a.

Simpozionul se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, profesorilor psihopedagogi, psihologilor, managerilor educationali, reprezentantilor ONG, studentilor de la facultatile de profil si elevilor creativi.

Sectiuni:

  • Calitatea in educatie (sectiunea se adreseaza cadrelor didactice si elevilor din invatamantul preuniversitar. Elevii se pot inscrie cu referate, lucrari stiintifice etc)
  • Marketing educational/parteneriat public-privat
  • Strategii de management educational si financiar intr-o societate europeana
  • Psihologul de familie in scoala si comunitate
  • Modele de buna practica in activitatea de consiliere si orientare
  • „Joc de copil" (creatii literare, artistico-plastice, dansuri, machete, portofolii ale elevilor)

Taxa de participare pentru cadre didactice este de 60 lei (include: mapa, ecuson, diploma, carte), fara publicare – 30 lei, pentru studenti – 25 lei, pentru copii – 5 lei.

Adresa la care vor fi trimise lucrarile si taxa de participare – Scoala „Alexandru Vlahuta", Iasi, Strada Buridava nr. 10, cod 700432.

Alte informatii, la e-mail: danab672001@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *