Identificarea si rescrierea credintelor limitative

In data de 28 martie, intre orele 9:00-18:00, va avea loc workshopul „Identificarea si rescrierea credintelor limitative”.

Din tematica:

  1. Ce sunt credintele si cum se formeaza;
  2. Identificarea credintelor limitative;
  3. Schimbarea credinteleor limitative in credinte potentatoare;
  4. Intarirea noilor convingeri folosind tehnici din mai multe sisteme de dezvoltare si gestionare personala si profesionala;
  5. Sistemul de credinte al oamenilor de succes.

Credintele despre oameni, viata, timp, munca, bani, prienie, dragoste, succes, sanatate etc. sunt esentiale pentru felul in care gandim, simtim si ne comportam. Schimbarile comportamentalepe termen lung se pot obtine doar prin schimbarea convingerilor. Controlandu-ne sistemul propriu de convingeri, felul cum ne raportam la esecurile trecute, ii putem da vietii noastre directia pe care o dorim.

Seminarul se desfasoara la sala de curs din Mandala Club, str. Paleologu nr. 20 (zona Udriste-Armeneasca), Bucuresti. Taxa de participare este de 150 lei.

Workshopul este sustinut de Corina Marin, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, International Certified NLP Practitioner, Webcontent Manager al site-ului de dezvoltare personala DaMaiDeparte.ro.

Va puteti inscrie la e-mailurile: damaideparte@damaideparte.ro sau corinamarin_10@yahoo.com.

Detalii, pe www.damaideparte.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *