Conferinta Coaching ’08

Au inceput inscrierile la Conferinta Anuala – Coaching 08 care va avea loc pe 28 mai la hotel Marriott din Bucuresti. Anul acesta conferinta include un keynote speech sustinut de Sir John Whitmore, considerat de "Independent" coach-ul nr. 1.

Printre vorbitorii conferintei se mai numara Katarina Emma Schapiro, Gerard O'Donovan (presedinte European Coaching Institute), Aina Egeberg. Printre coach-ii romani care vor sustine sesiunea de leadership coaching se numara: Serban Chinole, Mihai Popa Radu si Mihai Stanescu.

Evenimentul, aflat la cea de-a II-a editie, aduce in fata participantilor prezentari extraordinare si interactive, sustinute de persoane carismatice, dornice sa impartaseasca din experienta, cunostintele si dragostea lor pentru aceasta profesie.

Conferinta este organizata in patru sesiuni, una fiind dedicata interactiunii directe cu publicul in care se va raspunde intrebarilor directe privitoare la procesul de coaching si beneficiile pe care le poate aduce vietii fiecaruia.

Cei care se inscriu pana la 15 aprilie beneficiaza de o reducere de 20%, adica platest 435 euro (plus TVA), dupa 16 aprilie taxa fiind de 520 de euro.

Inscrierile se pot face online sau prin fax, descarcand formularul de la www.coaching.business-edu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *