Perspectiva lui Monique Fradot asupra unei relatii

Lansarea cartii “De ce el? De ce ea? Puterea vindecatoare a cuplului” a avut loc in data de 20 martie, la Institutul Francez din Bucuresti. Cartea este cea mai noua aparitie editoriala la editura “Elena Francisc Publishing”.

Elena Francisc motiveaza aparitia acestei carti ca fiind o lucrare prin care ea a gasit drumul “catre mine insami si catre partener. Imi place felul in care e prezentata relatia, asa cum o vede Monique Fradot, ca ceva sacru – drumul catre noi, vorbind despre iubirea de sine si iubirea de celalalt”.

Traducatoarea Monica Reu a luat, de asemenea, cuvantul la conferinta de presa, subliniind ca “mi-a placut sa traduc aceasta carte, pentru ca am simtit ca ma cheama si ca ma regasesc in ea”. Monica Reu vorbeste despre universalitatea pe care a regasit-o in textul lui Fradot si despre impactul pe care l-a avut in viata ei colaborarea cu terapeuta franceza.

 
 

Invitata speciala a lansarii, Monique Fradot (foto) a vrut sa sublinieze importanta cuplului in viata individului. Concluziile care reies din aceasta premisa sunt ca o relatie evolueaza bine la inceput si ca este previzibil ca ea sa se termine. “Atunci cand te desparti de tatal copiilor tai, nu trebuie sa ii reprosezi ca relatia voastra s-a terminat. Cel mai important este sa ii poti multumi pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna, indiferent cat de scurte au fost acestea”, declara doamna Fradot. De asemenea, este normal ca grijile, problemele si cotidianul sa dilueze minunatele senzatii pe care le simteam la inceput. Trebuie sa avem forta sa descoperim bucuria si magia fiecarei clipe.

 

 

“De ce el? De ce ea? Puterea vindecatoare a cuplului”
De Monique Fradot

Editura Elena Francisc Publishing
Pret: 32 lei

Puteti comanda cartea la www.efpublishing.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *