Conferinta “Sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului”

Image

Foto: Jacques Salome

Pe 11 aprilie, la Bucuresti, psihosociologul si scriitorul Jacques Salome propune publicului romanesc conferinta „Sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului”, organizata cu sprijinul Centrului de Dezvoltare Personala Amaneser la Hotelul Novotel din Bucuresti, orele 18:00-21:00, la Sala Paris. Costul unui bilet este de 80 lei.

Interogatiile propuse de Jacques Salome sunt o invitatie la a ne respecta mai bine corpul si sanatatea. Creatorul metodei de comunicare relationala ESPERE propune in aceasta conferinta concepte cheie pentru a intelege mai bine mizele psihologice, afective si relationale, care au permis unei boli sa se instaleze la o anume persoana, la o anumita varsta, intr-un anumit moment din viata sa.

"Nu e vorba aici sa atribui o explicatie psihologica ca fiind singura cauza a bolilor, ci sa incerci sa intelegi sensul, sursa, originea intima, secretul din istoria personala a fiecaruia, pornind de la legaturi care se stabilesc intre diversele evenimente ale vietii personale, a stramosilor sau a descendentilor. Sa intelegi mai bine loialitatile, fidelitatile invizibile care circula prin intermediul a ceea ce ar fi posibil sa se numeasca comunicare transgenerationala" explica Jacques Salome.

Inscrieri, la: Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER, e-mail: amaneser@amaneser.ro

Alte detalii, pe www.jacques-salome.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *