Dezbatere “Cunoastere, creativitate, comunicare – paradigma a didacticii moderne”

Pe data de 5 aprilie, incepand cu ora 9:00, va avea loc in sala "Sergiu Celibidache" de la Colegiul National de Arte "Regina Maria" din Constanta, un forum de dezbateri pe tema “Cunoastere, creativitate, comunicare“. Acesta este primul eveniment al retelei de scoli CRED pentru educatie diferentiata, sub egida IRSCA Gifted Education in colaborare cu ISJ Constanta.

Manifestarea este organizata in doua parti:

  • 9:00-12:00 – prezentare in plen a celor mai noi tehnologii didactice bazate pe inovatie si creativitate – tehnologii care isi propun sa dezvolte abilitatile copilului de a-si organiza singur invatarea si sa il ajute sa se dezvolte in ritmul propriu, bazandu-se pe cele mai inalte abilitati ale personalitatii sale.
  • 12:00-14:00 – prezentarile initiativelor cadrelor didactice participante la manifestare.

Sesiunea va incepe cu o prezentare a "Strategiilor de comunicare in didactica moderna" sustinuta de Lect. Univ. Dr. Cristina Gelan si va continua cu dezbateri pe temele: "Modalitati de explorare creativa a realitatii" si "Tehnologii didactice creative", sustinute de Inst. Drd. Adina Tulbure, Director de cercetare pentru tehnologii didactice inovative in cadrul IRSCA Gifted Education.

Organizatorii invita cadrele didactice din Constanta, care doressc doresc sa sustina ateliere de lucru pe aceasta tema sau sa impartaseasca din experienta proprie colegilor care vor participa la manifestare, sa scrie pe adresa de e-mail: educatieprinarta@gmail.com, pana in data de 3 aprilie.

Manifestarea se va incheia cu Adeverinta de participare acordata de IRSCA Gifted Education si ISJ Constanta.

Persoane de contact: Inst. Drd. Adina Cristina Tulbure si Inst. Monica Serban Colegiul National de Arte "Regina Maria" Constanta, telefon: 0766.222.990

Alte detalii, www.supradotati.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *