Curs introductiv de Analiza Tranzactionala, la Timisoara

International Centre for Transactional Analysis (ICTA) organizeaza, in perioada 16-18 mai, intre orele 9:00-18 :00, cursul de introducere in Analiza Tranzactionala (AT) "101", sustinut de Annie Murray (PTSTA) din Marea Britanie.

Cursul se adreseaza oricui doreste sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam timpul si modul in care deciziile pe care le-am luat in copilarie au impact asupra vietii noastre de zi cu zi. Acest curs este recomandat atat persoanelor interesate de domeniile: organizational, educational, psihoterapie  si consiliere, cat si celor care vor sa utilizeze AT pentru dezvoltarea personala.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la acest  curs.

Cursurile vor avea loc la Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, din Timisoara.

Taxa de participare este de 200 lei pentru participantii din Timisoara, 150 lei pentru studenti si membrii ARAT cu contract integral si 140 lei pentru participantii din alte orase. Taxa se poate achita in numerar, intre 9:00-9:45 chiar in prima zi a cursului.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, o puteti contacta pe Amalia Gabor, la e-mail: ta.trainings@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *