Introducere in AT Educational

Workshopul “Cum sa crestem (in mod) OK copiii – Introducere in AT Educational” se va desfasura intre 18-20 aprilie, la Bucuresti. Seminarul se va desfasura in sala 401 (cladirea noua, etajul 4) din sediul Facultatii de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru Haret, Bd. Basarabia nr. 256.

Trainer este Giles Barrow, PTSTA, Marea Britanie.

Acest workshop este o introducere in domeniul educational de aplicare a analizei tranzactionale (AT). Sesiunea de lucru va include o trecere în revista a perspectivelor teoretice, a modalitatilor de aplicare practica a acestora in lucrul cu copiii si cu tinerii, folosind potentialul de transformare specific AT-ului educational.
 
Workshopul va da posibilitatea participantilor:

  • Sa reflecteze asupra experientelor de invatare si asupra modului in care acestea prind contur in planul identitatii personale.
  • Sa creeze un profil al AT-ului accesibil din punct de vedere educational.
  • Sa aiba acces la informatii practice oferite de catre acei participanti care in mod curent lucreaza in acest domeniu sau se pregatesc sa lucreze cu copiii, tinerii si familiile acestora.

Acest workshop este de interes major pentru educatori, parinti, si cei care sustin familiile in mod profesional. Va fi de folos de asemenea tuturor celor care se formeaza in AT si doresc sa-si exploreze capacitatea de a invata in procesul de training de pe pozitia de adulti functionali.

Workshopul este recunoscut de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la workshop.

Contact pentru inscriere si alte informatii: d-na Ane-Mary Ormenisan, e-mail: ta_institute@yahoo.co.uk sau Coman Anca, tel: 0723.53.69.52.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *