Workshop de Respiratie Holotropica si Pictura

Intre 9 si 11 mai, se desfasoara un workshop de “Respiratie Holotropica si Pictura”, cu Michel Protopopov si Elena Francisc.

Michel Protopopov este terapeut transpersonal, pictor, sculptor, maestru Tai Chi si s-a  specializat in medicina Chineza. Elena Francisc este psiholog si psihoterapeut transpersonal acreditat de GTT (Grof Transpersonal Trening – California).

Repiratia Holotropica este o metoda de explorare personala, de transformare si vindecare. Folosita inca din antichitate, ea a fost utilizata ca metoda de investigare a constiintei in ultimii 35 de ani de Dr. Stanislav Grof, pornind de la “psihologiile profunzimilor” si ale diverselor practici spirituale. „Respiratia holotropica”, asa cum a denumit dr. Stanislav Grof aceasta metoda, este de fapt o combinatie de respiratie rapida si profunda, muzica evocativa si concentrarea atentiei asupra corpului intr-o stare de abandon total, ceea ce induce starea de constiinta extinsa.

Ca metoda terapeutica, pictura manifesta si elibereaza continuturi afective profunde. Blocajele interioare sunt de naturi diferite, ele pot fi constiente sau nu. Insa prin intermediul formelor si culorii exprimate, constientiarea are loc, armonia se poate instala. Pictura este o forma de exprimare a fiintei.

Taxa de participare la workshop este de 600 lei (persoana fizica) sau 900 lei (persoana juridica, persoana fizica autorizata).
            
Pentru detalii si inscrieri, la e-mail: atomsa@att.org.ro                                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *