Seminar de hipnoanaliza tranzactionala cu Jure Yoram Biechonski

La Bucuresti, intre 23- 26 iunie, se desfasoara seminarul „Hipnoanaliza tranzactionala”.

Se ofera reducere 10% pentru persoanele care au mai participat la seminarii conduse de Jure Yoram Biechonski si reducere de 15% pentru persoanele care au participat la mai mult de 2 cursuri organizate de centrul Sistem Psi.

Detalii si inscrieri, la e-mail: cabinet@psihoterapia.eu ; office@sistempsi.ro si pe www.sistempsi.ro

Sunt invitati sa participe psihologi si absolventi ai facultatilor conexe (medicina, asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), precum si absolventi ai altor facultati si persoane interesate de dezvoltarea personala.

Psihologul Jure Yoram Biechonski este psihoterapeut, licentiat al facultatilor de istorie, filozofie, literatura franceza, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universitatilor: Universitata Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume; format in consiliere familiala (SUA), psihodrama (Berlin), terapie prin arta si dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva si analitica, si creator al hipnoanalizei tranzactionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *