“Ce fac atunci cand copilul meu nu e bine?”

Elena Francisc Publishing si Asociatia de terapii transpersonale organizeaza, pe 15 mai, conferinta “Ce fac atunci cand copilul meu nu e bine?”. Invitat special este Michelle Bromet- Camou (Franta) – psiholog clinician specializat în terapii de familie, psihoterapeut, autoare a cartii “MILLIE, copil nenascut”, volum ce va fi lansat cu aceasta ocazie.

Conferinta va avea loc in Sala Festiva a Scolii nr. 179 – Bucuresti, str. Ardealului nr. 20, sector 1 (Bd. Bucurestii Noi, zona Parcul Bazilescu).

Taxa de participare este de 55 de lei, iar pentru studenti 30 de lei.

Subiectele abordate in cadrul conferintei:

1. Prezentarea conferentiarului Michelle Bromet-Camou: psiholog clinician specializat in lucrul cu copii, terapeut de familie, cercetator in domeniul psihiatriei pediatrice.

2. Importanta tratarii copilului aflat in dificultate, in acelasi timp cu sustinerea si lucrul in cadrul familiei. Studiu de caz, Millie, copil autist.

3. Copii aflati in dificultate trecatoare. Cum poate fi sustinut copilul si in acelasi timp institutia familiala.

  • Tulburarile de somn
  • Tulburarile de alimentatie
  • Tulburari asociate despartirii parintilor
  • Dificultati scolare
  • Tulburari de comportament si caracter
  • Criza de adolescenta

4. Concluzie: pentru a ajuta copiii aflati in dificultate cu adevarat, trebuie ajutati in primul rand parintii. Cum facem acest lucru?

Michèle Bromet-Camou s-a confruntat cu patologia autista a numerosi copii spitalizati în sectia de Psihiatrie Pediatrica. Ea a dezvoltat o abordare particulara în legatura cu acesti copii, inspirata de cercetarea si activitatea clinica pe care o desfasoara înca în domeniul perinatalitatii, în maternitatea spitalului Niort.

Informatii, la www.att.org.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *