Fundatia Motivation angajeaza psihologi

Fundatia Motivation cauta voluntari si angajeaza personal pentru a asigura desfasurarea in bune conditii a urmatoarelor activitati:

  • Psihologie si  logopedie: realizeaza interviuri de evaluare, aplica teste de diagnoza, interpreteaza rezultatele; formuleaza directii de remediere a situatiilor identificate si le includ in programul individualizat de recuperare a fiecarui copil; realizeaza sedinte de terapie; colaboreaza cu alte departamente (kinetoterapie, recuperare activa) la realizarea si implementarea programelor si serviciilor de asistenta.
  • Voluntariat – organizeaza jocuri sau alte activitati recreative sau sportive pentru copii, ii ajuta pe copii la teme, contribuie cu idei la planul de reintegrare sociala pe care il reinnoim in permanenta, pentru fiecare copil in parte.

Daca aveti studiile, experienta si motivatia necesare pentru a practica aceste meserii, precum si disponibilitatea de a lucra in Bragadiru, acolo unde sunt crescuti copiii aflati in grija fundatiei, puteti timite CV-urile la e-mail: aplica.internship@gmail.com cu subiectul „motivation”.

In prezent Fundatia Motivation ofera servicii pentru adulti si copii cu dizabilitati in cadrul:

  1. Centrului de recrutare, formare si plasare in munca a persoanelor cu dizabilitati;
  2. Centrului de zi si centrului rezidential pentru copii cu dizabilitati severe;
  3. Centrului de recuperare si reintegrare sociala a persoanelor cu dizabilitati motorii.

Toate activitatile Fundatiei se desfasoara la sediul sau din orasul Bragadiru, la 6 km de Bucuresti, usor accesibil cu mijloace de transport in comun. In casele de tip familial ale fundatiei sunt ingrijiti zi de zi peste 20 de copii si tineri cu dizabilitati severe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *