Centru Roman de Muzicoterapie

Asociatia RENINCO Romania anunta formarea unui Grupului de initiativa si lansarea proiectului Centrul Roman de Muzicoterapie.

Acest proiect se deruleaza in parteneriat cu Centre International de Musicotherapie din Paris si are ca obiective formarea specialistilor romani in domeniul muzicoterapiei si organizarea primului centru romanesc de muzicoterapie. Prima formare cu ajutorul specialistilor din Franta a avut loc in 2006 cand au fost instruite 26 de persoane, in trei module de cate 5 zile, prin generoasa contribuitie a celor 7 formatori francezi.

Odata cu lansarea Centrului roman de Muzicoterapie, se anunta si deschiderea celui de-al doilea stagiu de formare in muzicoterapie care va cuprinde 6 module de cate 3 zile, in lunile iulie-octombrie 2008. Formatori vor fi si de aceasta data specialisti din Franta. La acest proiect este partenera si Universitatea din Bucuresti prin Centrul de Resurse pentru Consiliere Educationala din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Cursul ofera expertiza necesara in folosirea tehnicilor de muzicoterapie, dar si posibilitatea de a fi selectionat in echipa de formatori pentru a deveni parte a proiectului si in viitor formator in Romania pentru Centrul de Muzicoterapie.

Perioadele de derulare, costurile cursului si conditiile de selectie a participantilor se pot afla prin trimiterea unei scrisori de intentie insotita de curriculum vitae la Asociatia RENINCO Romania arr@reninco.ro si crr@reninco.ro, telefon 021.312.96.05.

Detalii, www.reninco.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *