Cursuri de vara pentru copii talentati

Foto: www.fudv.roClubul de Excelenta Dan Voiculescu lanseaza un program de vara pentru membrii clubului si nu numai. Incepand cu luna iulie, copiii din cadrul celor cinci departamente ale clubului, de muzica, pictura si desen, teatru, informatica si dans vor avea un program special, ce va consta intr-o serie de activitati de recreere, dar si de pregatire complementara domeniului in care fiecare dintre ei se pregateste.

In cadrul departamentului de pictura si desen se va organiza un curs de zece module de initiere in artele plastice, destinate acelora care nu au avut ocazia pana acum de a le cunoaste, nu s-au pregatit pana acum in acest domeniu si sunt interesati a afla tainele acestei arte.

In vederea unei dezvoltari cat mai armonioase a copiilor vor fi organizate cursuri de limba engleza, structurate pe doua nivele, mediu si avansat. Ca modalitate de insusire a cunostintelor vor fi folosite tehnicile informale.

In completarea programului acestor cursuri, Clubul de Excelenta Dan Voiculescu va organiza o serie de excursii tematice in scopul imbinarii cunostintelor dobandite la scoala, in domenii precum istorie, biologie, geografie, cu diferitele experiente practice.

Din programul de vara al clubului fac parte si ore de testare si consiliere pentru copii, in grup sau individual, cu scopul dezvoltarii personale si cresterii nivelului de creativitate si invatare. De asemenea, vor fi organizate si cursuri de parentig, destinate parintilor, care au ca scop incurajarea si sustinerea copiilor in vederea unei dezvoltari cat mai complete si echilibrate.

Cei interesati, cu varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani, pot aplica online, accesand site-ul www.fudv.ro si completand o cerere in acest sens prin exprimarea preferintelor. Data pana la care se pot face aplicatii este 7 iulie 2008.

Detalii si inscrieri, www.fudv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *