Introducere in terapia prin joc

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE organizeaza workshopul cu tema: „Introducere in terapia prin joc (Play Therapy)”. Cursul – practic, necesar si plin de amuzament – va fi sustinut, intre 28 si 30 august, de Roger si Christine Day, la Bucuresti.

Roger Day, Formator Acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist, este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a peste 15 carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii.

Christine Day, Formator Acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling, este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului.

Tematica:

  1. tehnici de terapie prin joc, informatii privind aplicabilitatea lor in interactiunea cu copiii
  2. tehnicile terapiei cu nisip
  3. muzica in terapia prin joc; jocuri ritmate si activitati in munca cu copiii
  4. papusile de mana in terapia prin joc

Cursul se adreseaza: psihologilor, studentilor la psihologie, medicilor rezidenti si specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica, medicilor pediatri, asistentilor sociali si in general tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format. De asemenea ofera oportunitatea realizarii unor valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind impactante nu doar pentru copii ci si pentru adulti.

Costul cursului este de 500 lei. Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti.

Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa: office@mindcare.ro (specificati datele dvs. de contact – nume, prenume, telefon).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *