Conferinta Nationala pentru pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale

A treia editie a Conferintei Nationale pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale este organizata de Fundatia Pentru Voi in 2 si 3 septembrie, la Mamaia. Conferinta este organizata cu sprijinul financiar al Initiativei pentru Sanatate Mentala a Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta.

Tema conferinţei de anul acesta este Conventia ONU cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati şi va cauta raspunsuri la intrebari precum: Ce este Conventia ONU cu privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati? Ce inseamna ea pentru mine si ce aduce nou? Care sunt drepturile mele si cum pot sa mi le apar?

In contextul acestei conferinte, prin auto-reprezentant intelegem persoana adulta cu dizabilitate intelectuala, capabila sa ia decizii privitoare la sine si sa isi exprime punctul de vedere.

Inscrierile se fac pana cel tarziu in data de 25 august, prin completarea formularului pe care il gasiti pe pagina de internet a Fundatiei www.pentruvoi.ro si trimiterea acestuia, completat, prin fax (0356.421.215) sau email (pentruvoi@pentruvoi.ro). Participarea la conferinta este gratuita atat pentru auto-reprezentanti cat si pentru insotitori (un insotitor pentru fiecare auto-reprezentant per organizatie). Cazarea si masa sunt de asemenea asigurate de catre organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *