Psihoterapie si Spiritualitate

In zilele de 17, 18, 19 octombrie se desfasoara, la Bucuresti, workshopul „Psihoterapie si Spiritualitate”, sustinut de Pierre Janin si Elena Francisc.

Pierre Janin este psihoterapeut gestaltist cu 20 de ani de experienta in domeniul psihoterapiei individuale si de grup. S-a format la Scoala de Gestalt din Paris. A studiat in profunzime opera lui Carl Jung, cel care traseaza demersul psihoterapeutic personal intr-o perspectiva a universalitatii. Colaboreaza cu centrul IRETT (Franta) de mai multi ani.

Elena Francisc  este psiholog, psihoterapeut transpersonal format la Grof Transpersonal Training (GTT) si IRETT. A condus numeroase sesiuni de respiratie holotropica in Romania si strainatate alaturi de terapeuti cunoscuti. Este unul dintre cei mai experimentati facilitatori ai starilor modificate de constiinta din Romania si a participat la numeroase sesiuni si ritualuri shamanice in Mexic, Franta, Germania, Italia, SUA.

Acest workshop isi propune sa permita fiecarui participant sa devina  martor al propriei experiente personale, pe care sa o semnifice in dimensiunea spirituala si astfel sa integreze aceasta dubla perspectiva asupra realitatii.

Taxa de participare este de 600 lei – persoana fizica si 900 lei – persoana juridica/persoana fizica autorizata. Studentii au reducere de 50%. Participarea la acest workshop este obligatorie in cadrul Programului Roman de Formare in Psihologie Transpersonala.

Detalii, la e-mail: atomsa@att.org.ro, atransperonal@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *