Centrul de Terapie Trotusului din Oradea pentru vindecare emotionala

Centrul de Terapie Trotusului din Oradea pentru vindecare emotionala a fost infiintat pentru a ajuta copiii, familiile si adultii sa faca fata provocarilor din viata lor. Centrul ofera servicii precum terapie prin joc, psihoterapie si consiliere privind dezvoltarea personala, testarea psihologica a copiilor.

O sedinta de terapie costa aproximativ 50 de lei. Se organizeaza si terapie de grup, iar in acest caz costul este de 25 de lei de persoana/sedinta pentru trei ore de sedinta. O evaluare psihologica (testare) costa 100 de lei, iar o testare mai complexa poate ajunge sa coste 250 de lei. Specialistii centrului ofera si sedinte de supervizare pentru practicieni terapeuti, o astfel de sedinta costand 50-75 lei/ora.

Roger Day, Formator Acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist, este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a peste 15 carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii. Christine Day, Formator Acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling, este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului. Ei sunt cei care coordoneaza activitatea centrului.

Detalii despre ei, pe www.therapyinromania.org.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *