Cursuri – marca Jacques Salome

Pe 16 octombrie, Jacques Salome sustine, la Bucuresti, cursul “Cui i-as face rau daca as fi eu insumi?”, despre autosabotori, intre orele 18:30 -21:00.

Taxa de participare este de 80 lei. Pentru elevi, studenti, pensionari, profesori costul unui bilet este de 55 lei. Grupurile de peste 5 persoane beneficiaza de reduceri intre 30 si 40% din pretul biletului, in functie de marimea grupului.

Iata ce spune Jacques Salome despre autosabotori: “Ni se intampla totul de parca am fi locuiti de ganduri autonome, aproape independente, care functioneaza uneori chiar impotriva noastra si a intereselor noastre vitale. Aceste ganduri o sa ne impinga sa luam decizii, sa actionam si, in cele din urma, o sa ne conduca sa facem exact ceea ce e impotriva aspiratiilor si dorintelor noastre reale! De aceea, eu le numesc autosabotori, pentru ca se traduc prin comportamente nocive, negative pentru insasi existenta noastra uneori.”

Inscrieri, prin e-mail: amaneser@amaneser.ro

In zilele de 16 si 17 octombrie, editura Ascendent si Theta Soft Advertising va invita sa participati la o serie de 3 conferinte sustinute in Bucuresti de renumitul autor francez, creatorul Metodei Espere – Jacques Salome. Pe 16 octoctombrie, intre orele 10:00-14:00, sustine conferinta “Si daca s-ar preda comunicarea in scoli?” dedicata educatorilor, profesorilor si parintilor. Pe 17 octombrie, intre orele 10:00-14:00, “De ce este atat de dificil sa fim parinti in ziua de astazi?” Si tot in 17 octombrie, intre orele 18:00-21:00, sustine conferinta “De ce este atat de dificil sa fim fericiti?” adresata publicului larg si este urmata de lansarea oficiala a cartii cu acelasi titlu, publicata de Editura Ascendent.

Pretul fiecarei conferinte este de 70 lei. Informatii si rezervari, la: office@edituraascendent.ro

Pe 18 octombrie, intre orele 09:00-18:00, se desfasoara, la hotelul Ibis din Bucuresti, workshopul “Adio, dar raman cu… Mine!” – Metoda ESPERE: Managementul Comunicarii si al Relatiilor Interpersonale.

Trainingul este deschis pentru toate persoanele interesate sa descopere sau sa afle cum se pot depasi, in mod eficient, separarile. Trainingul va alterna intre expuneri didactice si punerea in practica a instrumentelor comunicarii, pornind de la experientele si trairile participantilor.

Programul de training se finalizeaza cu obtinerea atestatului de participare eliberat de Jacques Salomé si Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER. Pentru cursantii care au urmat sau urmeaza Programul de Formare de Practicieni si Traineri in Metoda ESPERE, ziua de training este recunoscuta in cadrul zilelor de formare.

Taxa de participare este de 80 euro. Taxa de participare se poate achita in doua rate lunare. Ultima rata este necesar sa fie achitata pana pe 10 octombrie. Pentru elevi, studenti, pensionari si profesori taxa de participare este de 70 euro. Pentru grupuri de minim 5 persoane, taxa de participare este de 70 euro. Inscrierile se pot face pana la data de 10 octombrie, cand este si ultima zi pentru achitarea taxei de participare.

Inscrieri, la: amaneser@amaneser.ro

Detalii, pe www.jacques-salome.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *