Manipularea pozitiva: influentarea cu integritate

In zilele de 27-28 septembrie, intre orele 9:00-18:00, are loc trainingul „Manipularea pozitiva: influentarea cu integritate”, in Bucuresti, str. Paleologu nr. 20 (zona Udriste-Armeneasca).

Majoritatea oamenilor asociaza cuvantul “manipulare” cu sentimente negative: frica de a nu li se incalca liberul arbitru si frica de a nu incalca ei insisi liberul arbitru al partenerilor de comunicare. Diferenta intre manipularea pozitiva si manipularea negativa consta in faptul ca in primul caz ne sustinem punctele de vedere respectand drepturilor si intereselor celorlalti.

Manipularea pozitiva este un instrument puternic, folosirea lui aduce imense beneficii celor care il folosesc pentru a influenta cu integritate, atat in atingerea obiectivelor proprii (in viata personala si profesionala) cat si in recunoasterea strategiilor si tacticilor de manipulare atunci cand sunt utilizate de catre ceilalti.

Tematica:

  • Puterea limbajului: comunicarea verbala, nonverbala, paraverbala
  • Ecologia relatiilor
  • Legile de baza ale manipularii
  • Limbajul hipnotic
  • Manipularea pozitiva in procesul de negociere

Taxa de participare este de 400 lei (TVA inclus).

Seminarul este sustinut de Corina Marin, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, International Certified NLP Practitioner, Webcontent Manager al site-ului de dezvoltare personala DaMaiDeparte.ro.

Inscrieri, la: training@webcor.ro

Detalii, pe www.webcor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *